Hlavní Napájení

But-lázeňské recenze

Prostředky No-Shpa jsou navrženy tak, aby eliminovaly křeče v cévách a vnitřních orgánech. Díky svým farmakologickým vlastnostem má lék vylepšený a dlouhodobý účinek. Účinek intravenózního podání začíná být pozorován po dvou až čtyřech minutách. Maximální účinek nastane za třicet minut.

Účinná látka: Drotaverin

Je droga registrována?: podívejte se na ☜

Tento přípravek byl přidán: 2010-04-22.
Pokyn aktualizován: 2017-03-20

Analogy a náhrady

☠ Pozor prosím! Léčivé drogy - jak chovat Rusy nebo co nemůžeš utrácet peníze!

Stručný návod k použití, kontraindikace, složení

Indikace (z čeho pomáhá?)
Lék se doporučuje použít pro prevenci a odstranění křeče hladkého svalstva ve vnitřních orgánů (včetně renální a biliární kolika, střevní koliky, s biliární dyskineze, cholecystitida). Kromě toho se lék doporučuje pro použití při celkové léčbě spazmů periferních, mozkových tepen a koronárních orgánů.
U těhotných žen je droga užitečná v případě hrozícího potratu, předčasného porodu, s křečemi děložního hltanu během porodu nebo s prodlouženým otevřením krku během postnatálních bojů.

Kontraindikace
Léčba by neměla být použita s individuální alergickou citlivostí na aktivní složky, s těžkým poškozením funkce ledvin nebo jater, kardiogenním šokem a nízkým krevním tlakem.

Způsob aplikace (dávkování)
Lék by měl být podáván perorálně s uvedenou dávkou. Dospělí potřebují užívat 40-90 miligramů třikrát denně. Při použití intramuskulárních nebo subkutánních injekcí - pro 40-80 miligramů až třikrát denně.
K odstranění jaterní a ledvinné koly: je třeba podávat injekci intravenózně, pomalu, při 40, nejvýše 80 miligramů. Při vazospasmech se lék může podávat intraarteriálně.

Z teploty
Často lékaři sanitky používají takzvanou "lytickou směs" - No-shpa + Analgin + Suprastin. Tento koktejl se používá, pokud obvyklé antipyretiky nefungují.

Je možné pro děti No-Shpu?
Děti, mladší než šest let, mají povoleno konzumovat 10-20 miligramů na jeden čas. Maximální denní dávka je 120 miligramů. Ve věku od šesti do dvanácti let - jedna dávka - 20 miligramů, maximální dávka za den - 200 miligramů. Četnost užívání drogy dětem - 1-2 krát za 24 hodin.

Může No-Shpa být těhotná?
Klinické studie ukázaly, že po 8 týdnech užívání drogy nemá škodlivý vliv na plod. V nejbližší době se nedoporučuje užívat no-shp. V každém případě by se těhotné ženy měly dohodnout na užívání jakýchkoli léků se svým lékařem!

Nežádoucí účinky
Negativní účinky vyplývající z užívání léků mohou být takové: závratě, horečka, vysoké pocení, snížení krevního tlaku, stejně jako lokální alergické reakce. Při intravenózním podání je možný kolaps, arytmie a deprese dýchacího centra.

Forma vydání
Léčivo je k dispozici ve formě kapslí, kapaliny pro injekci a ve formě tablet.

Doporučení / přehledy lékařů: máme na webu velkou část konzultací, kde 25 pacientů a lékařů diskutuje o drogách No-shpa - viz

No-Shpa tablety - recenze

Negativní zpětná vazba

Zpětná vazba: Antispazmodická přípravka No-shpa nepomůže

Nepomůže, je to drahé

Noshpu mi ošetřující lékař při zánětu močového měchýře, aby zmírnit bolest, viděl jsem jí dvě tablety najednou a nedojde k úlevě se necítil jako v jiných bolestí, že jsem absolutně nepomohlo, já nevím, možná individuálně, mám to prostě lži asi v lékárničce, a cena není levná, takže tento lék nebude trvat déle pro úlevu od bolesti pomocí jiných levnější a účinné léky, a to především ibuprofen, univerzální lék a bolest a slouží jako antipyretikum.

Byla velmi naštvaná tímto lékem, není to levné, ale efekt je absolutně nulový.

Už nebudu kupovat

Celkový dojem: nepomůže

Zpětná vazba: Antispazmodální droga No-shpa nepomohla.

Byl jsem zasažen autem a došlo k mozkovému mozku. V nemocnici mi bylo trochu zacházeno a propuštěno. Ale bolest hlavy se nezastavila. Byl jsem odvezen do kobylky, zašeptali a zaklepali, nic mi pomohlo. V domácí medicíně hrudník analgetik byl no-shpa a analgin. Druhý mě nikdy vůbec nepomáhal, takže nepil. Rozhodla jsem se zkusit drogu no-shpa. Výsledkem je nula. Jako bolest hlavy se po užívání této pilulky nezhoršila bolest. Podobně (5 let po tomto případu) na tablety nebyl žádný účinek, když jsem byl zařazen do gynekologie, s hrozbou potratu. Zpočátku jsem byl píchán anestetikem a později jsem dostal pilulky. Břicho bylo špatně. Obecně platí, že tato droga rozhodně není pro mě.

Celkový dojem: nepomohlo.

Zpětná vazba: Antispazmodická přípravka No-shpa - Nepomůže

Silná bolest nehrozí anestezií, ale začne jednat až po dlouhé době

Ačkoli je tato droga naprosto bezpečná, skládá se z přírodních složek a bylin, předepsal jsem ji i během těhotenství, ale moc mi nepomáhá, jen s menšími spasmy, ale mohu tolerovat nevýznamné. V kritických dnech břicho hrozně bolí, začínalo s levnými anestetikami - analgin, aspirin, paracetamol atd. - nepomohlo. Rozhodla se, že jí pličí spasmalgie, vybrala ne-shpu, nebo spíše, poradila mi matka.

Popadl jsem hrnčířku 60 najednou, na radosti, že teď bolest nepřinese mi žádné nepohodlí v každodenních záležitostech, šel jsem domů, abych to vzal. Ale štěstí přišlo po 20 minutách, a po 30 a hodinu později jsem pil další pilulku, čekám. po hodině psychoanula a vypila další, jako bolest pomalu ustoupila, ale po čtyřech hodinách opět začala růst. Příště, abych neztrácel čas marně, okamžitě jsem vypil tři tablety a víte - pomohlo to. Nyní s křečemi pít tři tablety, právě tak. Jak skončit, jít k ostatním, dosud se nerozhodlo.

Celkový dojem: Nepomůže

Že ji pijete, že není (((

Vím, že droga No-shpa je velmi dlouhá doba. V našem kufříku jsme také byli v případě, že dříve jsem trpěl bolestí v určitých dnech kvůli křečemi a pil pilulky. Jen mi pomohli velmi špatně. Prakticky to nepomohlo a dokonce bylo zbytečné.

Také jsem se z nějakého důvodu nelíbil po tom, co jsem užil tyto pilulky, začne mrznout. I když si vezmu pilulku s velkým množstvím vody a nedržel jsem ji dlouho v ústech. Vždy mě vzbouřil.

Později jsem našla další léky proti bolesti pro papaverin (papaze), ibuprofen, baralgin. Pak už v našem lékárničku není nyní žádný nešikovný. Rozloučili jsme se s ní navždy.

Ztrácí z ne-shpy

Ale pro mě je pro mě bezmocná droga. Když jsem nejprve vzal pilulku s bolestí v dolní části břicha, omdlel jsem. Myslel jsem, že je to tak snadné se shodoval s bolestí, ale to nebyl tam jen pil z hlavy, jak to dopadne nemohu vzít ne-sila jako já z ní ztratí vědomí jen pár minut a vše, a navíc nevolnost pak se objeví a víc jsem nepřijal. I když je tento léčivý přípravek také na bylinkách, ale ne všichni vidí, že to jde!

Kdysi jsem ji užíval v době před měsícem. Obecně to pomohlo poměrně dobře, alespoň bolestivé bolesti, když se rozběhla ruka. A protože tak bolelo nebo bolelo žaludek nebo břicho, bylo nemocné, že oči se neotevřely, a tak jsem 4 tablety opil a to všechno bezvýsledně. A když je venku, je zbytečné pít

Nějak mi zaměstnankyně mi dala pilulku z menstruačních bolestí, ujišťovala mě, že to pomůže, ale nebylo to naprosto žádný účinek, vzal jsem další pilulku a stejně neprůkazně necítil vůbec nic.

Snažila jsem se užívat no-shpa pro menstruační bolesti. Nemůžu říct, že droga mi pomohla. Křeče jen na krátkou dobu se staly méně, ale doslova po několika hodinách se obnovily, a možná je to náhoda, ale krvácení po pilulce ne-shpy zintenzivnilo.

Často jsem používala no-shpu pro menstruační bolest, ale později jsem četla, že může způsobit krvácení a její příjem má špatný účinek na krev, mění složení. Nyní užívám více moderních léků, které jsou speciálně navrženy tak, aby eliminovaly bolest během menstruace.

To nefunguje pro mě!

Hodně chvályhodných recenzí ne-shpa Slyším a čtu, ale připojí se k nim, bohužel, nemohu! Nebo jsem tak zvláštní, nebo očekávám lepší kroky z těchto pilulek, než mohou dát. But-shpa je velmi slavná značka, velmi propagovaná a slavná. Pokud je v břiše bolest, první věc, která přijde na mysl, je antispazmodická látka. A snažil jsem se opakovaně používat, očekával jsem, že se stane zázrak, ale nikdy se to nestane. Pokud bolet žaludek, pak no-shpa může zmírnit mé utrpení, ale zcela nezmírňuje bolest (opakovaně kontrolovaná). To je, když bolest této povahy piji tyto pilulky, jestliže po ruce není nic jiného. Ale když žaludek ubližuje kvůli kritickým dnům, pak je zbytečné pít! Obecně platí, že není žádný účinek.

I když jsem byl v posledním měsíci těhotenství a někdy před spaním jsem měl pocit, že spodní břicho se táhne, pak jsem několikrát vypil no-shpa a zdálo se, že mi pomáhá. Ale v tu chvíli jsem nemohla dělat nic jiného a já jsem nechtěla pít moc.

Kolik hluku kolem stejné drogy, myslím spasmolytické No-shpa znamená. Někteří lékaři ji předepisují ve všech případech jako velmi účinný prostředek, ale ani se mi nedaří zvládnout bolesti hlavy. Také během těhotenství se snaží pít některé ženy na radu lékařů, ale slyšel jsem, že naopak je to nemožné, protože nemožné připustit Nospanum během porodu, to je naopak vše zpomalit a snížit a věří anestezie z něj bude prakticky nulový, dobrý a zkušený lékař to ví a v takových případech vám to neudělí.

Osobně se domnívám, že droga Nospanum, nikdy správný nástroj, dokonce i nějaké vitamíny udělat víc dobrého než nástroj, a ne pochopit, jak a kdo může být takový lék na léčbu, v některých případech (popsaných I výše), jej mohou poškodit lidské zdraví, konečné rozhodnutí každého z nás, ale já bych Nospanum nedoporučoval nikomu pít, a ještě více tak léčit něco, co není dobře pracuje, už nic neznamená!

Ahoj všichni! Chci vám říct svůj příběh o datování No-shpa. Poprvé jsem polkl No-shpa v pilulce, když jsem měl hrozné bolesti, s nimiž se nemohl vyrovnávat žádný lék proti bolesti. A No-shpa pomohl, ne samozřejmě, samozřejmě, za půl hodiny ne dříve. Můžete žít! Ale o tři měsíce později No-shpa přestal jednat vůbec, i když hrstka jídla, ale pro tablety není užitečné. Projít například injekcí analginu, nebylo možné, alergie. A pak jsem vykřikla! Bude to bolet! Je strašně zraněno! Je to nesnesitelné!

Znovu jsem se odhodlal k doktorovi! A můj teta-doktor již předepsal No-shp poprvé! Vysvětlil jí, že to nepomůže, tak jejímu bestolku! Napsal také všechny zde! Nepiju! Našel jsem pro sebe mocný nástroj. But-spa je daleko od oblíbené mezi drogy v mé rodině. Moje tchyně a bratr nekupují No-shpu a nepijí nápoje, neříkají nikoho, ale najdou spolehlivější prostředky pro všechny druhy bolesti (jsou to moji lékaři). Konkrétně v mé lékárničce není tato pozice a už nebude. Bolest nemůže stát, a nemá smysl játrat játra s tím, co stejně nepomůže. Všechno zdraví!

Nejen, že nepomůže, ale také je velmi špatně! A dříve, než to nebylo, a poslední rok 3, kdybyste museli používat no-shpa, pak kromě nausey, žádné pocity!

Ale-Shpa s dlouhou dobou pro mě, číslo jedna plavčíka! Ale v poslední době jsem se stal jedním lékárna se Vám další léky, které v době, je dražší, ale hlavní motivací je od shpy odmítl celá Evropa spotřebovává jen rusky a já teď pochybnost, kolik No-Spa je špatná, možná stojí za to ne šetřit - Zdraví je dražší.

Nevím, jestli vůbec někdo pomáhá tomuto no-shpa? Osobně jsem to neviděl, já sám jsem jednou nepil v naději na výsledek, ale protože to nečekal, je to buď velmi slabé léky, nebo vůbec neúčinné.

Antispasmatická lék No-shpa - Pro to, co nese se sebou, není to jasné.

Pro mě neexistují

Nepomůže, úplná nula!

Pokud věříte reklamě, pak je nejlepší lék na křeče a bolesti. Vše, co potřebujete, je koupit No-shpu a nosit ho tam, kam jdete. koupil jsem si, že budu mít asistentky ve formě tablet s menstruačními křečemi! Nesprávně, vzal se podle doporučení, dvě tablety a žaludek a zůstal nemocný.

Po dlouhé přestávce se utékala do svého druhého času během těhotenství, lékař mi předepsal No-shpa kvůli mým stížnostem na bolesti břicha a svalové křeče. Vzal jsem si to, proč to není jasné. nepomohli ani nepomohli čas, ale během týdne tyto tablety vypili.

Myslela jsem si, že možná nejsem tak přijmout, nebo co se děje? Pomáhá všem, já ne. Snažil jsem se koupit jinou drogerii, pomyslel jsem si, možná jsem dostal falešný - ale ne, také mi to zbytečné.

A za co platit? Cena za prostě "lehnout" v lékárničce je velká! Nemám rád No-shpu. Používám i jiné tablety, kromě toho je levnější než tyto.

Celkový dojem: Za to, co se mnou nese, nerozumím.

Antispazmodikum No-shpa - Vůbec mi nepomůže

Často slyším, jak je zachráněna veškerá bolest No-shpa. Ale nepatřím k tomuto počtu lidí. Kolik jsem neprošla různými výrobci, nikdo z nich mi nepomohl.

Zvlášť důležité je, abych se během kritických dnů zachránil před bolesti a zde pro mě osobně pomáhají pouze Spazmalgon a Panadol ekstra. Ale já mi naprosto nepomůže.

Vzal jsem si, vůbec nepomáhám ((

a lékař řekl, že ji nepije, že údajně postihuje děložní hrdlo negativně.

Už jsem pil tolik tablet No-Shpa, které nemohu počítat. S křečemi v kritických dnech mi vůbec nepomůže. Bez ohledu na to, jak moc piji. Dokonce jsem se během celého cyklu pokoušel pít dvě tablety třikrát. A dva dny před cyklem. Nic mi pomůže, jestli upřímněji piji jen proto, že myslím, že křeče jsou příliš silné a No-Shpa se nedokáže úplně vyrovnat, ale přesto to působí někteří, tady piji.

Poté, co na moři, moc, aby mě chytit, a spolu s nimi vůbec nic, nemohl být nalezen lékárna, bylo to tak pouze lékárník tam nebyl) na pláži najít kliniku, ale pouze kapaliny z antispazmotika No-Spa bylo. A vy víte, že po injekci s No-Shpovým řešením mi to zlepšilo, bylo to skutečně výsledek, dokonce rychlejší než Spazmalgon, který obvykle pijím. Nyní každý hasič v mé lékárničce má několik ampulí s roztokem. A když začne bolesti hlavy, pak vypiji dvě tablety a jednu tabletu Citramon, bolest se rozběhne mnohem rychleji. Balení s tabletami, ten, který „CLI tlačítkem“, víte, jar, stiskněte dolů a zdola tablet vyskočí, nevím, kdo to vymyslel, ale nemám rád, tablety nemocný jít raději starý vzhled v puchýře.

But-shpa Painkiller Antispazmodická droga populární v SSSR, pravděpodobně přispívající k uvolnění hladkých svalů vnitřních orgánů. Vymyslel maďarský lékárník, firma Gedeon Richter a nikdy se nepoužívala mimo země CMEA. Účinnost shpy vyvolává vážné pochybnosti mezi západními lékaři (stanovisko je vyjádřeno, že je to jen drahé placebo), a proto se s kolapsem RVHP byla odstraněna z drog nejvíce východní seznam evropských zemí. Nicméně dokonce i po koupi nedodávaných továren společností Sanofi-Aventis pokračuje výroba.

Proč ne - linky jsou laděny a neškodnost peněz nebyla nikým zpochybněna. Ano, a tam je poptávka: v Rusku v roce 2006 no-shpy prodal za 30 milionů dolarů. Komentář: No-shpa je zakázáno používat všude kromě Ruska a zemí bývalé Unie. Předpokládá se, že no-spa, psaná během těhotenství, ovlivňuje vývoj ústního projevu u dítěte a je často příčinou velice nepříjemných problémů při porodu: zabránění odhalení. A musíme se uchýlit k stimulaci.

Podle západních mistrů z medicíny je ale lázně placebo a škodlivé. Chemický název ne-shpy - drotaverina hydrochloridu - je známý daleko méně než název, pod kterým byl prodáván na sovětském trhu s farmaceutickými výrobky. Proto se domácí drogaverine stále ještě prodává horší, i když je mnohem levnější.

Ale-shpa

Formy uvolnění

Instrukce no-shpy

Lék no-shpa (INN - drotaverin) patří do skupiny spasmolytických léků. Schopnost inhibovat enzymovou aktivitu fosfodiesterázy (PDE), nutné pro hydrolýzu cAMP na AMP, uděluje nejsilnější Nospanum spasmolytický účinek proti hladké svalovině. Vyloučení PDE z cyklu biochemických transformací vede ke zvýšení koncentrace cAMP, která automaticky vyvolá kaskádu reakcí, v důsledku čehož je potencována požadovaná relaxace svalů. But-shpa je světoznámá značka vyráběná maďarskou farmaceutickou továrnou "Hinoin" od počátku 60. let minulého století. Téměř okamžitě získal nový super účinný antispazmodik celosvětové uznání, jehož síla se nezměnila ani jednou. V Rusku byla tato lék poprvé registrována v roce 1963 a okamžitě získala srdce (nebo spíše - nadměrně zjemněné hladké svaly) stovek tisíc pacientů a jejich ošetřující lékaři. Desítky let bez použití shpa svědčí o vysoké účinnosti a dostatečné bezpečnosti této drogy. Podle statistických údajů je nejčastěji předepisovanými antispasmodiky, jejichž objem prodeje roste každý rok.

Vzhledem k selektivity své činnosti, ne-lázně nemá žádný vliv na kardiovaskulární systém, jehož cílem je „útočí“ spastickou svaly žlučových cest, gastrointestinálního a urogenitálního traktu.

But-shpa je k dispozici ve dvou dávkových formách: tablety a roztok pro intravenózní a intramuskulární podání. Kompozice tabletové formy může obsahovat 40 nebo 80 mg drotaverinu (v posledně uvedeném případě se slovo "forte" přidává k názvu léčiva). Podle obecných doporučení je denní dávka léku 120 až 240 mg (s maximální jednorázovou dávkou 80 mg), frekvence podávání je 2-3krát denně. Při přijetí shpy dětských pacientů, pro ně denní dávka by měla být 80 mg ve 2 rozdělených dávkách (děti od 6 do 12 let), nebo 160 mg 2-4 příjem (děti od 12 let). Trvání příjmu léku bez lékařského dozoru by nemělo přesáhnout 1-2 dny. Pokud po uplynutí tohoto období bolest neoslabí, je nutné konzultovat lékaře, aniž byste objasnili diagnózu a korekci farmakoterapie. Pokud se přípravek no-shpa používá jako pomocná léčba, může trvání farmakoterapie bez konzultace s odborníkem delší (až 3 dny). V některých případech mohou zkušení pacienti dostatečně spolehlivě sledovat stav a hodnotit účinnost léčby. Pokud nějaký čas po obdržení shpy maximální dávku bolesti klesá výrazně, nebo dokonce zůstat na stejné úrovni, pak nic jiného na práci, ale aby vyhledali lékařskou pomoc.

Komentáře lékaře k No-shpa

  • Hinoin Pharmaceutical and Chemical Product Factory, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.12.2022
  • Hinoin Pharmaceutical and Chemical Product Factory, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.10.2020
  • Hinoin Pharmaceutical and Chemical Product Factory, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.09.2022
  • Hinoin Pharmaceutical and Chemical Product Factory, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.02.2023
  • Hinoin Pharmaceutical and Chemical Product Factory, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.01.2023

Expertní recenze No-Shpa

Odstraní spasmus hladkých svalů, to je pro mě důležité. Mám onemocnění nervového systému s křečemi střeva a močového měchýře, bez bolesti, ale prostě necitlivosti. Pomáhá, piji každý den

Dobře anestetizuje a je vhodná při aplikaci

Když jsem byl na kojení, trpěl jsem zubem. přišla na pomoc forte. Ani spazmalgon, ani analgin z nějakého důvodu nepomohli. Po jídle viděl a 2 hodiny před laktací. Zdálo se, že mléko nebylo předáno. Doporučuji.

Proč jmenovat nospu za průjem a tlak? U nás lékaře na ambulantním oddělení od všech dědičných onemocnění zaznamenává jak v průjem, tak v Tussisu. a s migrénou a dokonce s nadýmáním. ))) Osobně mi pomáhá během kritických dní, bolest zmírňuje na 2 účtech.

Během porodu během bojů jsem byl vstříknut oxytocinem a nospy. Jak řekl lékař, je to pro zmírnění napětí v břišních svalech.

Byl jsem předepsán kurz nospingu s laktostázou. to bylo děsivé vzít pilulky s novorozencem, jiné matky přišli vědět, že mléko by mohlo být hořké a dítě by se vzdalo. Tyto obavy nevycházely z mé hlavy, již tlak vzrostl.. ale nebyla jiná možnost (((Díky Bohu, všechno šlo dobře.

Dobrý den, Byl jsem předepsán nospalgin pro menstruační bolest. To, že nějaký generický noshpy?

Používám to dlouho, dobře pomáhá nebo pomáhá

Velmi dobrá droga

Před narozením pily velmi uvolněte svaly! Vždy je v lékárničce)

Používám tuto drogu častěji než ostatní. No, že se prodává bez předpisu. S menstruací, otravou, migrénou, dokonce i s kocovinou, která velmi rychle zmírňuje bolesti. Pít pár tablet.

opravdu rád Noshpa jsem ji viděl a hrozba přerušení těhotenství a během kojení, menstruační bolesti, je třeba v této lékárně není příliš drahé, jak je psáno, aby se v souhrnu. Můžete si užívat před a po jídle, předepíše se celá dávka. Kompatibilní s alkoholem

Využívám velmi dlouhou dobu. Výborný produkt

VÝŠE PŘÍPRAVA VZÁJEME-SHPA, PODPORUJE A ZVÍŘAT A Z HEADACHE.

Lék je krásný, ale ne každý si to může dovolit. Co můžeš dělat, pánové, že trávíš ty peníze na dražší léky pro své blízké, abys pochopil bolest druhých z bolesti někoho jiného, ​​vyjde z rukou.

Skvělá droga. Pomáhá mi hodně.

Trval jsem mnoho let. Zbavuje spasmy trávicího traktu dobře. Nejefektivnější balení 100 tablet.

Klasika, v dalších recenzích nepotřebuje

Úžasná a účinná léčiva pro případné komplikace gastrointestinálního traktu

Úžasná droga, která zmírňuje bolesti a křeče. Jsem s ní velmi spokojená.

Vynikající osvědčený výrobek. Odstraní všechny možné křeče. Aplikuji na jakékoli vznikající bolesti. Doporučuji všem.

S potěšením prodloužit trvanlivost léčiv - právě teď!

Dobře zmírňuje křeče v břichu, droga se osvědčila už dlouho, dávám přednost pouze no-shpu s bolestí v žaludku nebo v dny žen.

Časově ověřený produkt! Pomáhá se všemi druhy bolesti, je užitečné pro celou rodinu a je docela cenově dostupné.

Velmi dobrá droga. Plně mu důvěřuji. Doporučuji pro použití.

Lék, který dokonale odstraňuje křeče jakéhokoli původu. Vždy po ruce.

Skvělý nástroj, skvělá pomoc bolesti! Na mně teď obecně dvě oblíbené v anestezii: But-shpa z bolesti v žaludku a Nurofen dáma na měsíční. Oba nástroje se vyrovnávají s jejich úkoly, jsou levné, jsou velmi ekonomicky vynaložené. Jsem s nimi velmi spokojen.

výborná, časově testovaná droga;)

my nejvíce osvědčené a miloval spazmaletik, v průběhu let jeho užívání nikdy nic špatného Mám ji vyprovokoval, ale bolest zmírňuje pohodě, koliky, bolesti hlavy a menstruační bolesti mizí velmi rychle a trvale, dokonce jsem letý dítě ze svého dárcovství v malých dávkách, když se jeho žaludek otáčí

klasické analgetikum i když poměrně účinná pouze jedna tabletochku nebude stačit)))) vedle ní alespoň kontraindikace, a značná část)))) Osobně jsem vždy přednost použití ne-sila, protože vím, že jeho vliv na mé tělo))

Já a moje rodina to jen přijímáme a nejčastěji. To opravdu pomáhá doslova ze všeho, od bolesti žen, z trávení žaludku, jen anestetizujte, když něco vážně bolí. Stejně jako každá matka opatrně dávám dětem z drog drogy, zakazuji jim, aby jim něco odebrali z hlavy například z školy, neboť není známo, co tam mají. ale mají s nimi vždy ne-shpa, protože jsem si jistý, že jsou to přírodní kompozice.

Báječná, vysoce účinná analgetika. But-spa je spasmolytikum, lék, který rychle a trvale zmírňuje bolesti a nepohodlí v břiše. Droga je pro mnohé velmi známa, je velice žádaná. Může být užíván během těhotenství. Věřím, že tato droga by měla být vždy v domácí kanceláři. Buďte zdraví!

But-tablet tablety 40 mg je vynikající antispasmodik, který je povolen těhotným ženám, aby zmírnil tón dělohy. V balení po 60 kusech s dávkovačem tableta právě "letí", nemusíte vylézt prstem a někdy ne vždy čistěte v samotném obalu, aby se tableta dostala ven.

V břišní dutině často trvá ne-shp, spíše o třicet minut.

But-shpa se používá k prevenci bolestivých syndromů a působí velmi rychle, s intramuskulární injekcí účinek přichází za 15-20 minut. Vyrobeno v ampulích o koncentraci 20 mg / ml. No-Spa pomáhá při jakékoli bolesti, bolesti břicha, bolesti, žaludeční vřed a 12 jícnové vředy, kolitida, enterokolitida, menstruační bolesti, k úlevě od krční křeč při porodu, zácpa a tak dále. D. Nospanum nemůže vzít všechny, zejména u pacientů s arteriální hypertenzí a u pacientů se srdečním selháním, stejně jako u těhotných žen. Také shpy mít nežádoucí účinky: bolesti hlavy, závratě, pocení, návaly horka, nespavost, alergické reakce.

Léčba no-spa má antispazmodické vlastnosti. Pomáhá s bolestí odlišné povahy. Když bolestivá menstruace příliš Nospanum přijít na pomoc svého přítele a ona právě uložili, Nospanum to vždy pomůže přežít „první den“, což eliminuje bolest, křeče a zimnice, a vrátit se do normálního života.

Recenze No-Shpa

Produkt: Tablety, ampule

Catherine (pozitivní zpětná vazba)

Více než dva týdny bolesti hlavy nebyly spaseny. Nemohla jsem pracovat správně, spát, dělat rodinu. Nepomohlo se soustředit se na správnou věc, protože všechny moje myšlenky byly zaměřeny na místo bolesti. Nyanechka v mateřské škole, kde jsem si vzala dítě, jsem poradila "No-Shpu". Upřímně řečeno, nevěřil jsem za zázračný lék, ale byl jsem přesvědčen o své vlastní kůži naopak. Po asi deseti minutách bolest začala ustupovat a v očích se objevilo osvícení.

Victoria (pozitivní zpětná vazba)

Dobrá nenákladná analgetika

Jedná se pravděpodobně o jeden z nejstarších léčivých přípravků, s nimiž se naše matky a tatíčky zacházeli v dětství. Vzpomínám si, že od dětství, kdybych měla bolest žaludku, mi matka vždycky dala tyto pilulky. V zásadě jsem ho pil až do dospělosti, dokud jsem nezkoušel Festal, s nímž trpí bolest v žaludku po dobu patnácti minut. S But-Shpoe to trvalo mnohem déle, asi hodinu se žaludek uklidnil. Ale při výkonu dítěte mě velmi zachránila. Vzhledem k tomu, že se skládá z přírodních prvků, pak s jakoukoliv bolestí jsem ji vypil v kombinaci s valeriánem a pomohl jsem téměř okamžitě. Tento předpis, který mi řekl gynekolog, sama o sobě sama o tom nezamyslela.

Olesya (pozitivní zpětná vazba)

Pro mě je to nepostradatelná droga, s mým DZHVP, když je motorická činnost žlučníku porušena a existují křeče, jen lék číslo jedna. Diagnóza byla dělána jako dítě, takže od té doby je No-Shpa vždycky se mnou, jako záchranná hůlka. A nyní se objevilo nové balení, které je velmi výhodné, když je ze sklenice doručena jedna malá žlutá tableta stisknutím víčka. Zbytek se nerozpadá, pro mě je to relevantní. Avšak lék v takovém balení stojí o něco dražší než obvykle. Nesnažím se potlačit tlak tímto lékem, nesnažím se odstranit bolest hlavy - jelikož existují i ​​jiné léky, ale s úkolem usnadnit křeče No-Shpa zvládnout 100%.

Anna (pozitivní zpětná vazba)

Úspora z pekla z pekla

Po neúspěšném vložení stomatologického uzávěru nebyl přijat žádný shpu. Den zubaře v okresní nemocnice (nikdy nepůjdu tam!) Mi dal lehký těsnění na spodním 4-ku, ze začátku jsem se cítil nepříjemně, ale zdálo se mi, že se vždy děje po naplnění, pak se večer zubu je velmi bolí, ale tady utěšoval jsem si, že to je jen zvykne tělo, a tady už měli pít léky proti bolesti - v té době byl dům jen Noshpa, 15 minut po obdržení bolest začala ustupovat, a pak úplně pryč, jsem usnul. 3 hodiny později jsem musel vstávat z pekelné bolesti zubu, samozřejmě, pak jsem si uvědomil, že to není normální, vypil další noshpu - opět akční 3:00 období. V šest hodin ráno šel k zubaři - ona mi řezali pečeť, se ukázalo, že tam byl nadbytek výplňového materiálu, to je stisknuto na zub, a to způsobilo pekelnou bolest. Díky Noshpe mi v té chvíli opravdu pomohla.

Kira (pozitivní zpětná vazba)

Jsou tam nuance, ale líbí se mi to

Neužívám peníze na drahé antispazmodiky, v průběhu měsíců se mi podařilo pouze No-Shpoy. Proč ne - stojí jen 50 rublů, vypořádá se s bolestí, a pokud se s myslí nepřijímá žádné vedlejší účinky. Ta druhá znamená, že již dlouho nepotřebujete lék a dokud nebudete jíst, jinak se skutečně objeví bolest v žaludku a objeví se nevolnost. A když pijete po jídle, nic takového se nestane, zkontroluje se sám. Efekt má také jeden "ale". Je silný, But-Shpa úplně odstraní bolest, je to jen krátkodobá. S konstantní bolestí trvá 4-5 hodin (po jedné tabletě). Ale za den můžete bezpečně vypít až 4 tablety bez rizika vzniku vedlejších účinků, navíc je droga levná, takže tento častý příjem neuškodí peněženku.

Tablety "No-shpa" - recenze

Pomáhají mi

Doplňky: Rychlé ovládání, levné.

Nevýhody: Ne, to není.

Zpětná vazba: Stává se, že mám bolesti žaludku, bolest tak lehce, ale stále není příliš příjemné, dobře, pokud je bolest ještě doma, můžete si jen lehnout po dobu půl hodiny a nechat to být, a při práci ne lehnout. Že nosím s peněženkou vždy tablet „No-lázně,“ mají přijít k záchraně hodně prostoru v tašce zabere málo, protože jsou k dispozici v blistrech různých velikostí, cena těchto pilulek je nízká, ale již rychle jednat, je prostě zažít na sebe. Například v práci, když začala bolest... Více

Názory na drogu No-shpa

Zachytili jsme skutečné recenze o No-shpa, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

- hladké svalové křeče v onemocnění žlučových cest: cholecystolitiázu, cholangiolithiasis, žlučníku, pericholecystitis, cholangitida, papillitis;
- křeče hladkých svalů močových cest: nefrolitiáza, uretrolitiáza, pyelitida, cystitida, křeče močového měchýře. Jako pomocná terapie:
- křeče v zažívacím traktu hladkého svalstva: žaludeční vředy a jícnové vředy, gastritidu, křeče kardie a pyloru, enteritida, kolitida, syndrom dráždivého tračníku se zácpou a syndromu dráždivého tračníku s nadýmání;
- s bolestivými bolesti hlavy;
- s dysmenoreou (menstruační bolestí).

Diskuse

ORZ u těhotných žen Článek byl publikován v časopise "9 měsíců" č. 3 pro březen 2007. Gynekologie - Služby - Těhotenství a porod Příprava na těhotenství Provádění těhotenství Léčba neplodnosti Fetální ultrazvuk Je všeobecně známo, že problémy, které vznikají v životě ženy během těhotenství, mohou ovlivnit zdraví budoucího dítěte. Jedním z těchto problémů jsou akutní respirační onemocnění, z nichž nikdo není imunní, zejména v mimosezóně. Všechny reklamyYandexDirect Announcement

Také jsou progesteronové přípravky neškodné? 12.09.2012 Holky prostě hodit na mě, ale zase jsem tě vyděsit))) Já jen chci mít zdravé děti se narodily, a pak musel kousnout lokty... V minulém článku jsem mluvil o angína jako jeden z nejvýznamnějších faktory vývoje polycystózy, hyperandrogenizace a neplodnosti. Pro mnoho dívek to bylo doopravdy otkroveniem.V tentokrát ti o nějakého jiného důvodu, ještě méně je známo, mezi lidmi - uvítací progestero.

Našel jsem jen úžasný článek o léčbě kašle a nachlazení u dětí. Dovolte mi, aby mi autorka odpustila, nemohla si takové užitečné informace sám sebe kopírovat! Nechte naše štěňátka neublíží. Při běžném nachlazení: MUSÍ co nejlépe nasáknout a slizovat sací pumpičkou nebo jednoduchou hruškou. Nezapomeňte pokrýt jednu z nosních cév prstem. A ještě jedno pravidlo, které bych chtěla vzít téměř k názvu: NIKDY nepoužívejte hrušky (sopplootsosy), spreje a izhe s nimi pohřbít rebe.

Skrz jeho historii, bude mluvit nebude trvat dlouho, zkoušel všechno, pokud jde o léčení, není dostatek peněz katastraficheski, popřel sebe vsem.No mít program, můžete eco-free, a my jsme měli štěstí, ale kvůli lékařským chybám, všechno marné, skrz podlahu -rok po operaci mi volali z CFPR a znovu navrhla, ale s částečným financování, velmi drahé léky mi dal zadarmo, vše ostatní jsme zaplatit, v té době, její manžel byl obviněn z poplatků 9tr, po 6 letech trekking, jsme prodali všechny vkliniku, Nejsem.

Děkujeme za váš soucit! Ale vy jste jediná))) Takže změním pravidla vstupu a pobytu v komunitě. Ty však to neovlivní. Moc se mi podělím o pozici týkající se kolektivů umnichanija a reakce některých lékařů))) Na mě pediatra syna a zeptal se - "kde to má závislost". Řekl jsem... " Nevím, ale buď zubař, nebo manikúra, co to je, říkal lékař z lékařské vědy, řekl, který zubní lékař? Tam je po dlouhou dobu všechny jednorázové. Ve vašem oku někdo kýchnul na vás a to je infikováno.

. 1 „na území ruských farmaceutických továren vyrábějících léky standardy GMP a prošly evropskou certifikaci západní, není - alespoň v době mi to psát o nich nevěděli, ale zahraniční společnosti, které prošly takové potvrzení, to je velmi vzácné. mohou nabídnout své produkty na Rusy kvůli značnému rozdílu v ceně, ale také proto, že kupující nemají pochopit rozdíly a nevidí výhody. Jen v roce 2008, ministerský předseda, mluví na.

Jsem našel na jedné stránce nápoj recept hubnutí se skořicí a medem. Zkopíruji text receptu níže. Mohu vzít s kojením? Recept na nápoj pohudeniya.Ezhednevno, ráno na lačno, půl hodiny před jídlem a večer před spaním vypít směs medu s skořice předem vařil v šálku vařící vody. Je-li tento nápoj brát pravidelně a po delší dobu, může dojít ke snížení hmotnosti i nejtlustší muž. Také, jako profylaxe proti obezitě, můžete vzít.

víš, před rokem jsem měla svatbu, pak výlet do Egypta, přišel odtamtud a začal se stříhat uprostřed cyklu. Šel jsem u lékaře, obrázek byl dobrý na uzi, selhala druhá fáze, pravděpodobně hormonální selhání (myslím, že je to kvůli klimatu a nervózní před svatbou). Yarin jmenován k pití po dobu tří měsíců, i když jsem řekl, že plán B. jsem trpěl velmi špatný Yarin, deprese, bolesti na hrudi, nevolnost, a pošpinit celý měsíc, která tvrdí, že r jsem dostal odpověď: No, můžete e.

Dobrý den! Našel jsem od dívky spoustu informací a zkopíroval jsem si poznámku. Chytit, přečíst, obnovit. POVINNĚ co nejlépe sliz a sliz. Nemohl jsem to udělat dobře, zaclonil se v nemocnici, moje maska ​​se změnila na modrou, volal jsem k resuscitaci. Bylo mi řečeno, že se to často děje, tak málo vzduchu není dost, není nic dýchat. Často na břichu nebo vertikálně. Nohy: 1. jeden z nejúčinnějších prostředků pro běžnou zimu - čtyři kapky šťávy Kalanchoe v každé nosní dírce - není nutné.

Na mně totéž bylo) a možná je. (a prostě udělat převážnou většinu těchto příznaků, takže jsem si uvědomil, že je to normální!)))))))), takže se nebojte. Také budu opláchnout heřmánkem a briárem. Zde jen v případě, že článek o infekci: Těhotenství a infekce Skutečnost, že těhotenství samo o sobě ženského těla je faktorem, který snižuje imunitu: a tím zabraňuje imunitnímu konfliktu mezi matkou a plodem. Snížení imunity je nezbytné k tomu, aby.

Dobrý den! Našel jsem od dívky spoustu informací a zkopíroval jsem si poznámku. Chytit, přečíst, obnovit. POVINNĚ co nejlépe sliz a sliz. Nemohl jsem to udělat dobře, zaclonil se v nemocnici, moje maska ​​se změnila na modrou, volal jsem k resuscitaci. Bylo mi řečeno, že se to často děje, tak málo vzduchu není dost, není nic dýchat. Často na břichu nebo vertikálně. Nohy: 1. jeden z nejúčinnějších prostředků pro běžnou zimu - čtyři kapky šťávy Kalanchoe v každé nosní dírce - není nutné.

S běžnou zimou: MUSÍ co nejlépe sliz a hlen vytáhnout sací nebo jednoduchou hrušku. Nezapomeňte zavřít jednu nosní dírku prstem. A ještě jedno pravidlo, které tak ihochetsya stojí téměř v názvu: Nikdy nepoužívejte hrušky (sopleotsosy), spreje a další vzlétnout okapat výtok dítě. Batolata evstahievatruba stále velmi krátká a tekutin směrový paprsek, snadno se tam dostane, způsobující zánět středního ucha nebo OTIT.Itak pomáhají dýchat výtok: 1. One.

Dobrý den! Našel jsem od dívky spoustu informací a kopíroval jsem si poznámku. Chytit, přečíst, obnovit. POVINNĚ co nejlépe sliz a sliz. Nemohl jsem to udělat dobře, zaclonil se v nemocnici, moje maska ​​se změnila na modrou, volal jsem k resuscitaci. Bylo mi řečeno, že se to často děje, tak málo vzduchu není dost, není nic dýchat. Často na břichu nebo vertikálně. Nohy: 1. jedním z nejúčinnějších prostředků pro běžnou zimu jsou čtyři kapky šťávy Kalanchoe v každé nosní dírce - ne u konce.

Těhotenství a infekce Skutečnost, že těhotenství samotné ženskému tělu je faktorem, který snižuje imunitu: zabraňuje tak imunnímu konfliktu mezi matkou a plodem. Snížení imunity je nezbytné, aby se dítě mohlo rozvíjet normálně, což je "cizí" organismus matky. Když dojde k onemocnění, viry, které vstupují do těla, mají negativní vliv na mnoho orgánů a systémů.

žádný problém. Obecně platí, že tento lék je považován za dobré čekání na matku a dítě. I celý ACTOVEGIN v těhotenství picholil je důležitý při léčbě různých komplikací těhotenství. Tato droga působí na vazby na vývoj onemocnění, včetně metabolických procesů, podílí se na regulaci dodávek energie. Zlepšuje uteroplacentární krevní oběh, normalizuje výměnu plynů v systému "matka-plod", zlepšuje metabolickou funkci placenty, obnovuje poškozenou funkci buněčné membrány.

Dobrý den! Našel jsem od dívky spoustu informací a zkopíroval jsem si poznámku. Chytit, přečíst, obnovit. POVINNĚ co nejlépe sliz a sliz. Nemohl jsem to udělat dobře, zaclonil se v nemocnici, moje maska ​​se změnila na modrou, volal jsem k resuscitaci. Bylo mi řečeno, že se to často děje, tak málo vzduchu není dost, není nic dýchat. Často na břichu nebo vertikálně. Nohy: 1. jeden z nejúčinnějších prostředků pro běžnou zimu - čtyři kapky šťávy Kalanchoe v každé nosní dírce - není nutné.

tady jsem zjistil, že právě při teplotě 37,6 je snadné chytit virus, každý může a kdykoli. Během těhotenství, chlad, bohužel, není výjimkou. Čekání na dítě nevyhnutelně zachycuje alespoň dvě období (pád, zima nebo jaro), kdy se virové infekce vyskytují poměrně často. Samozřejmě, během těchto období, a zejména během epidemie chřipky, by se očekávaná matka měla pokusit, aby byla na přeplněných místech méně, než aby cestovala bez extrémních potřeb ve veřejné dopravě. Záruka 100% však není přijata.

+ Saline (namísto mořských kapek a jiných věcí to ve výpusti, je absolutně neškodný Zejména pshikalki v nejmenším nose se nedoporučuje, protože tlak může řídit nudle není tam (na Komárovský) 0,6 Aspirátor NoseFrida jsme použili -.. žádné stížnosti, velmi pohodlné (na rozdíl od jakýchkoli hrušky). přikape do nosu pipety bitů fyziologickým roztokem (náklady haléře, se 100 ml láhve, to vložte jehlu z injekční stříkačky, čímž se udržuje sterilitu a vytáčení injekční rastvorchik jak je uvedeno výše.

Přečtěte si, tam jsou doslova pár řádků, ale je důležité vědět. http://www.privivka.ru/vaccination/adults/during-pregnancy.phphttp://www.mama.ru/qa/genetic/698/?prn=1p=2http://www.babyeda.ru/pregnancy2.html? id = 69http: //www.mama-journal.ru/print_consult/list/search/13604.html a tak dále všude. Další možností - chytit ten stejný psa a vzít její krev k analýze - mít vzteklinu, nebo net.Vot stále článku zní: „Očkování během těhotenství, kdy se nelze vyhnout být samozřejmě lepší, když žena bude dělat.?.

Dobrý den! Našel jsem od dívky spoustu informací a zkopíroval jsem si poznámku. Chytit, přečíst, obnovit. POVINNĚ co nejlépe sliz a sliz. Nemohl jsem to udělat dobře, zaclonil se v nemocnici, moje maska ​​se změnila na modrou, volal jsem k resuscitaci. Bylo mi řečeno, že se to často děje, tak málo vzduchu není dost, není nic dýchat. Často na břichu nebo vertikálně. Nohy: 1. jeden z nejúčinnějších prostředků pro běžnou zimu - čtyři kapky šťávy Kalanchoe v každé nosní dírce - není nutné.

NO SHPA

◊ Tablety žlutá se zeleným nebo oranžovým odstínem barvy, kulatá, bikonkave, s vyrytým "lázní" na jedné straně.

Pomocné látky: stearan hořečnatý - 3 mg talek - 4 mg Povidon - 6 mg kukuřičný škrob - 35 mg, monohydrát laktózy - 52 mg.

6 ks. - PVC blistry / hliník (1) - balení z lepenky.
6 ks. - PVC blistry / hliník (2) - kartonové obaly.
6 ks. - PVC blistry / hliník (4) - kartonové obaly.
6 ks. - PVC blistry / hliník (5) - balení z lepenky.
10 ks. - PVC blistry / hliník (3) - kartonové obaly.
12 ks. - PVC blistry / hliník (2) - kartonové obaly.
20 ks. - PVC blistry / hliník (1) - balení z lepenky.
24 ks. - PVC blistry / hliník (1) - balení z lepenky.
10 ks. - blistry z hliníku / hliníku (laminované polymerem) (2) - balení z lepenky.
60 ks. - lahvičky z polypropylenu (1) s polyethylenovým korku, vybavené dávkovačem jednotky - balení z lepenky.
64 ks. - lahvičky z polypropylenu (1) s polyethylenovým korku, vybavené dávkovačem jednotky - balení z lepenky.
100 ks. - injekční lahvičky z polypropylenu (1) s polyethylenovou zátkou - balení karton.

Spasmolytické činidlo, derivát isochinolinu. Má silný spasmolytický účinek na hladký sval tím, že inhibuje enzym PDE typu 4 (PDE4). Inhibice PDE4 vede ke zvýšení koncentrace cAMP, k inaktivaci kinázy lehkého řetězce myosinu, která následně způsobuje uvolnění hladkého svalstva. Při snížení koncentrace iontů Ca 2+ působí drotaverinový účinek na cAMP vysvětlující antagonistický účinek drotaverinu vzhledem k Ca2 +.

In vitro drotaverin inhibuje PDE4 izoenzym bez inhibice PDE5 a PDE3 izoenzymy. Proto je účinnost závisí na koncentraci drotaverin PDE4 v různých tkáních. PDE4 je nejdůležitější potlačit kontraktilní aktivitu hladkého svalstva, a proto mohou být užitečné pro léčbu hyperkinetické dyskinezí a různých onemocnění spojených spastickou stavu gastrointestinálního traktu inhibice selektivní PDE4.

Hydrolýza cAMP v myokardu a hladkého svalstva cév dochází hlavně prostřednictvím FDE3 isoenzymu, což vysvětluje, že při vysoké spasmolytický aktivity v Drotaverinum žádný závažné nežádoucí účinky od srdce a cév a výrazné účinky na kardiovaskulární systém.

Drotaverin je účinný při spasmech hladkých svalů neurogenního i svalového původu. Bez ohledu na typ vegetační inervace uvolňuje drotaverin hladké svalstvo trávicího traktu, žlučovod, urogenitální systém.

Díky své vazodilatační účinnosti zlepšuje drotaverin přívod krve do tkání.

Takže výše uvedené mechanismy účinku drotaverinu eliminují spasmus hladkých svalů, což vede ke snížení bolesti.

Po požití je drotaverin rychle a zcela absorbován z trávicího traktu. Po presystémovém metabolismu vstoupí 65% přijaté dávky drotaverinu do systémové cirkulace. Cmax v krevní plazmě je dosaženo po 45-60 minutách.

In vitro se drotaverin váže na vysoký stupeň plazmatických proteinů (95-98%), zejména s albuminem, β- a γ-globulinem.

Drotaverin je rovnoměrně rozptýlen v tkáních, proniká do buněk hladkého svalstva. Nepřechází BBB. Drotaverin a / nebo jeho metabolity jsou schopny proniknout nevýznamně přes placentární bariéru.

Drotaverin je téměř kompletně metabolizován v játrech.

T1/2 drotaverina je 8-10 hodin.

Během 72 hodin je drotaverin téměř zcela vyloučen z těla. Přibližně 50% drotaverinu se vylučuje ledvinami a přibližně 30% trávicího traktu. Drotaverin je převážně vylučován ve formě metabolitů, nezměněný drotaverin v moči není detekován.

- hladké svalové křeče v onemocnění žlučových cest: cholecystolitiázu, cholangiolithiasis, žlučníku, pericholecystitis, cholangitida, papillitis;

- křeče hladkých svalů močových cest: nefrolitiáza, uretrolitiáza, pyelitida, cystitida, křeče močového měchýře.

Jako pomocná terapie:

- křeče v zažívacím traktu hladkého svalstva: žaludeční vředy a jícnové vředy, gastritidu, křeče kardie a pyloru, enteritida, kolitida, syndrom dráždivého tračníku se zácpou a syndromu dráždivého tračníku s nadýmání;

- s bolestivými bolesti hlavy;

- s dysmenoreou (menstruační bolestí).

Těžká jaterní nebo renální nedostatečnost;

- závažné srdeční selhání (syndrom slabého srdečního výdeje);

- věk dětí do 6 let;

- období kojení (žádné klinické údaje);

- dědičná intolerance na galaktózu, nedostatek laktázy, syndrom glukózo-galaktózové malabsorpce;

- přecitlivělost na složky léku.

S opatrností by měla aplikovat drogu s arteriální hypotenzí, v těhotenství, u dětí.

Dospělí jmenujte 1-2 tabulky. najednou 2-3krát denně. Maximální denní dávka je 6 tablet. (odpovídající 240 mg).

Klinické studie používající drotaverin zahrnující děti nebylo provedeno.

V případě předepsání léku No-shpa pro děti:

- ve věku od 6 do 12 let - 40 mg (1 kartu) 1-2krát denně, maximální denní dávka - 80 mg (2 tabule);

- nad 12 let věku - 40 mg (1 kartu) 1-4krát / den nebo 80 mg (2 tablety) 1-2krát / den. Maximální denní dávka je 160 mg (4 tablety).

Při užívání léku bez konzultace s lékařem je doporučené trvání užívání léku obvykle 1-2 dny. V případech, kdy se drotaverin používá jako adjuvantní léčba, může trvání léčby bez konzultace s lékařem delší (2-3 dny). Pokud zůstane bolest, měl by se pacient poradit s lékařem.

Metoda hodnocení účinnosti

Pokud pacient může snadno diagnostikovat příznaky své nemoci, protože jsou mu dobře známy, pak může být pacientova schopnost léčit také účinnost léčby, jmenovitě zmizení bolesti. Pokud během několika hodin po podání léku při maximální dávce trvá mírné snížení bolesti nebo snížení bolesti, nebo pokud se bolest významně nezmenší po podání maximální denní dávky, doporučuje se poradit se s lékařem.

Při použití láhve s polyethylenovou zátkou opatřenou jednotkovým dávkovačem: Před použitím odstraňte ochranný proužek z horní části lahvičky a nálepky ze spodní části lahvičky. Umístěte lahvičku do dlaně tak, aby dávkovací otvor na dně neležel na dlani. Pak zatlačte na vrchní část lahvičky, což způsobí, že jedna tableta vypadne z dávkovacího otvoru na dně.

But-spa: návod k použití, cena, recenze, analogy

Použití přípravku No-shpa podporuje rychlé odstranění křečí různé etiologie, odstranění bolesti a zlepšení krevního oběhu v postižených tkáních. Vysoká terapeutická aktivita léčiva vytváří příznivé podmínky pro jmenování No-shpa ve vztahu k širokému spektru indikací. Ze stejného důvodu se však nedoporučuje vybrat si dávku a začít s užíváním samotné drogy, abyste předešli možným negativním důsledkům. Chcete-li sestavit správný vzor léčivého použití, musíte se podrobit kontrole a poradit se svým lékařem.

Dávková forma

Forma léku No-shpa jsou žlutozelené tablety s bikonvexním kulatým tvarem s vyraženou písmenovou kombinací "spa" na jedné straně.

Léčivo je zabalen do obalového obrysu PVC a hliníku po 6 a 24 jednotek laminovaných hliníkových blistrů 10 jednotek a polypropylenových nádobách při teplotě 60 a 100 jednotek.

Popis a složení

Aktivní složkou je hydrochlorid drotaverinu. Tablety No-shpy obsahují 40 mg aktivního prvku.

Další pomocné látky:

  • monohydrát laktózy;
  • povidon;
  • stearan hořečnatý;
  • kukuřičný škrob;
  • prášek mastence.

Farmakologická skupina

Drotaverin, což znamená, že aktuální prvek Nospanum se týká skupiny myotropic antispasmodika. Léčivý účinek látky, vyjádřené v odstraňování křeče hladkého svalstva, v důsledku inhibice enzymu fosfodiesterázy 4 (PDE 4). Tato akce přispívá k významnému zvýšení koncentrace cyklického adenosin kinázy enzym je deaktivován a lehkého řetězce myosinu, která přímo ovlivňuje relaxaci hladkého svalstva.

But-shpa vykazuje vysokou účinnost nejen při svalových, ale i neurogenních křečích.

CAMP v srdečním svalu a hladkého svalstva cév se hydrolyzuje pomocí enzymu fosfodiesterázy 3. Tato skutečnost je hlavní důvod, že při dostatečně vysoké spasmolytický schopnost Drotaverinum, při příjmu shpy prakticky žádné vážné nežádoucí účinky, spojené s kardiovaskulárním systémem.

Také drotaverin zlepšuje oběh v tkáních kvůli mírné vazodilatační schopnosti a rychle odstraňuje syndrom bolesti spastického charakteru.

Při užívání tabletové formy léku No-shpa se pozoruje rychlá absorpce z trávicího traktu. Absorpce je v průměru 65%. Koncentrace v krevní plazmě dosáhne maxima po 50-60 minutách po perorálním podání.

Vazba na krevní proteiny - 97%.

Metabolizováno v játrech. Poločas je od 8 do 10 hodin. Vylučuje se ve formě metabolitů močí a žlučou do 72 hodin.

Indikace pro použití

Přípravek může být použit jak jako součást komplexní léčby, tak i jako samoléčba. I přes nízkou pravděpodobnost příznaků předávkování a nežádoucích účinků se před použitím doporučuje poradit se kvalifikovaným odborníkem.

pro dospělé

Spastické patologie žlučovodů:

  • cholecystitida;
  • papillitida;
  • cholecystolitiáza;
  • angiocholitida;
  • cholangiolitiáza;
  • rizholecystitida.

Spastické poruchy močového traktu:

  • křeče v močovém měchýři;
  • pielit;
  • nefrolitiáza;
  • cystitis;
  • uretrolitiázou.

Jako součást komplexní léčby:

  • menstruační bolest;
  • křeče hladkých svalů trávicího traktu;
  • bolesti hlavy.

pro děti

Děti od 6 do 18 let jsou předepsány No-shpa pro stejné údaje jako u dospělých pacientů. Děti mladší než 6 let užívání drogy jsou kontraindikovány.

pro těhotné ženy a během laktace

Drotaverin nezpůsobuje vývojové poruchy plodu, ale užívání přípravku No-shpa během těhotenství by mělo být prováděno pod přísným dohledem gynekologa.

Během laktace je zakázáno užívání léků.

Kontraindikace

Chcete-li zjistit možné kontraindikace používání přípravku No-shpa, je nutné předem provést celou řadu diagnostických postupů a konzultovat s lékařem. Ignorování může vyvolat komplikace nemocí a způsobit zhoršení zdraví.

  • věk dítěte do 6 let;
  • vysoká citlivost na drotaverin a další prvky léčiva;
  • srdeční, renální nebo jaterní nedostatečnost v těžké formě;
  • období kojení;
  • nesnášenlivost k galaktóze, syndromu glukózo-galaktózové malabsorpce a dědičný nedostatek laktázy.
  • děti ve věku od 6 do 12 let;
  • těhotenství;
  • arteriální hypertenze.

Aplikace a dávky

U přípravku No-shpa podávaného samostatně by léčba neměla trvat déle než 2 dny. Doba trvání kurzu s použitím drotaverinu jako součásti lékového komplexu bez předběžných předepisů lékaře by neměla přesáhnout 3 dny. Při nepřítomnosti léčebného účinku byste měli okamžitě kontaktovat odborníka.

pro dospělé

Dospělímu pacientovi se doporučuje užít 1 nebo 2 pilulky No-shp 2-3x denně. Maximální denní dávka je 240 mg nebo 6 tablet.

pro děti

Děti ve věku od 6 do 12 let jsou předepsané léky na 1 tabletu (40 mg) jednou až dvakrát denně. Děti starší 12 let mohou užívat 2 tablety (80 mg) jednou až dvakrát denně. Maximální množství léku je 160 mg nebo 4 tablety denně.

pro těhotné ženy a během laktace

Během těhotenství je užívání léku No-shpa možné pouze v těch případech, kdy očekávaný přínos je několikrát větší než možné nebezpečí pro vývoj a zdraví plodu. V tomto případě je dávka zvolena striktně jednotlivě.

Během období kojení se léčba nedoporučuje.

Nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky na pozadí aplikace No-shpa jsou velmi vzácné. Nejběžnější z nich jsou:

  • pocit úzkosti;
  • nespavost;
  • snížení krevního tlaku;
  • zácpa;
  • bolesti hlavy;
  • pocit zvýšené srdeční frekvence;
  • nevolnost;
  • svědivá vyrážka na kůži;
  • angioedém;
  • závratě.

Interakce s jinými léky

Drotaverin přispívá k významnému snížení antiparkinsonického účinku levodopy. Může také dojít ke zvýšení rigidity a zvýšeného třesu.

V případě současného užívání přípravku No-shpa s jinými antispazmodikami dochází k vzájemnému posilování terapeutických účinků.

Drotaverin způsobuje zhoršení arteriální hypotenze pod účinkem chinidinu, tricyklických antidepresiv a prokainamidu.

Při kombinování přípravku No-shpa s fenobarbitalem se zvyšují spasmolytické vlastnosti drotaverinu.

Zvláštní instrukce

Vzhledem k přítomnosti monohydrátu laktózy jako pomocného prvku v tabletech No-shpa se mohou u pacientů s intolerancí objevit poruchy gastrointestinálního traktu.

Prostředek nemá směrový účinek na pacientovu smysl pro prostorovou orientaci, reakční rychlost a smyslové vnímání. Z tohoto důvodu je v průběhu aplikace drogy povoleno provozovat vozidla, stejně jako činnosti spojené s nebezpečím a zvýšenou koncentrací pozornosti.

Předávkování

Intoxikace těla na pozadí užívání přípravku No-Shpa je extrémně nepravděpodobná. Avšak v některých případech může být užívání nadměrně vysoké dávky léku způsobeno selháním srdeční frekvence a poruchou vedení v srdci až do úplného zablokování nohou větve svazku. Tento jev může přispět k zástavě srdce s dalším smrtelným následkem.

Při předávkování by měl být pacient okamžitě pod dohledem lékaře, vyvolat zvracení a opláchnout žaludek. Po tomto je třeba zahájit symptomatickou léčbu.

Analogy

Místo No-shpa můžete použít následující léky:

  1. Spasmol je domácí lék obsahující drotaverin. Je vyroben v tabletách, kontraindikovaných pro děti do 6 let, pro kojence. Přípravek Spasmol lze užívat opatrně k léčbě těhotných žen.
  2. Spazmonet je kompletní analog No-shpa. Droga je vyráběna v tabletách, které lze opatrně užívat u dětí mladších 6 let. Těhotenství a laktace nejsou kontraindikací léčby přípravkem Spasmonet.
  3. Papaverin je náhražkou přípravku No-shpa pro klinickou a farmakologickou skupinu. Na prodej je léčivý přípravek v tabletách, injekčním roztoku, svíčkách pro vaginální podání. Spasmolytikum lze použít k léčbě kojenců po dobu šesti měsíců. Pokud přínosy pro danou věc přesahují škodu pro dítě, mohou být těhotné a ošetřující pacienti používány Papaverin.
  4. But-shpalgin - kombinované léčivo, jehož jednou z aktivních složek je drotaverin. Tento účinný prostředek je dostupný v tabletách, které nelze předepisovat pacientům mladším 6 let, ženám v pozici a kojení.

Podmínky skladování

Uchovávejte drogu No-shpa by měla mít teplotu 15 až 25 stupňů v tmavém, ne vlhkém místě. Přípravek by měl být chráněn před dětmi.

Doba použitelnosti tablet v hliníkových / PVC blistrech je 3 roky.

Doba použitelnosti tablet v plně hliníkových blistrech a lahvičkách je 5 let.

Cena přípravku

Náklady na léčbu jsou v průměru 192 rublů. Ceny se pohybují od 47 do 556 rublů.

Podobné Články O Zánět Slinivky Břišní

Nízkotučné odrůdy: seznam, recepty, rady ohledně výběru

Hodnota ryby je určena obsahem polynenasycených mastných kyselin v jejím složení.Kromě toho, jako ryby bohaté na makroprvky a stopové prvky nezbytné pro zdraví, jako je například jód a fosfor, vitaminy rozpustné v tucích D, E a A.

Mohu čaj s pankreatitidou a co pít?

Tradice užívání čaje nejen jako nápoj, který potlačuje žízeň, ale také jako lék, vznikl ve starověku. Čaj byl považován za vzácný zámořský nápoj těm, kteří měli to štěstí, že si je oblíbili, čili každý čaj.

Příčiny a léčba kyselé pachuti v ústech

Kyslá chuť v ústech je velmi nepříjemný pocit, jistý, známý všem. Navíc mnoho lidí pocítí tento pocit neustále. Někteří lidé mají kyselé ústa pouze ráno, jiní pocítí nepohodlí okamžitě po jídle, zatímco jiní pociťují kyselou pachuť v ústech po sladkosti.